Uw mening telt voor Heerop Witgoedservice, deze kunt u op deze pagina plaatsen of op de Marktplaatspagina van HEEROP Witgoedservice ‘diensten en vakmensen’.

Goede mond tot mondreclame is zeer waardevol…

154 Comments

Henk muelink · 29 november 2023 at 13:40

Rob heeft zojuist mijn droger gerepareerd, echt een vakman!
Aardige kerel met verstand van zaken, zeer redelijk tarief.
Dus niet verder zoeken, maar gelijk HEEROP witgoedservice bellen

Fam. Putter · 31 oktober 2023 at 11:10

Zeer tevreden over Rob! Fijne vent die verstand van zaken heeft. Supersnel waren de machines gerepareerd en gaf daarnaast advies over het gebruik. Goede communicatie. Echt een vakman!

René Besteman. · 5 september 2023 at 19:51

Beste Rob,
Je hebt kennis van zaken met de vaatwasser. En had het onderdeel gelukkig op de plank liggen .vaatwasser snel gemaakt dus. Super ! Een vakbekwaam persoon. Zeker aan te raden om in te schakelen bij storingen. Dank ! Ga zo door man. Je het er lol in zo te merken ! Een hoop energie komt er binnen. 😎👍

Adriaan Valkering · 27 februari 2023 at 11:44

Beste Rob,
Kort gezegd: Je hebt kennis van zaken en had de storing van de vaatwasser snel bepaald. Een vakbekwaam persoon. Zeker aan te raden om in te schakelen bij storingen. Mijn verzoek was snel opgepakt en met success afgehandeld. Dank

Jurgen · 12 januari 2023 at 17:48

ik had de telefoon net neergelegd en Rob stond voor de deur. De reparatie was zo gedaan, als je weet wat je moet doen, en Rob wist blijkbaar precies wat `ie moest doen.
Deze man is van vele markten thuis!
Thanks!!!

Karen Otto-Oudhuis · 14 december 2022 at 12:28

Rob reageert snel op meldingen en kwam snel langs om onze combi magnetron na te kijken.
Dank voor jouw service en mocht het in de toekomst nodig zijn dan zal ik je zeker weer inschakelen.

  Paul · 12 januari 2023 at 11:17

  Afwasmachine was stuk en kon niet meer gemaakt binnen 1dag nieuwe geplaatst geweldige service en snel geplaatst. Wij hebben al eerder geweldige ervaringen met Rob Heerop absolute aanrader

Dennis de Jongh · 1 september 2022 at 15:06

Beste Rob, inmiddels heb je ons denk ik wel 3 of 4 keer uit de brand geholpen met reparaties/plaatsingen en zelfs aanschaf van vaatwassers. Onze dank is enorm groot. Fijn dat er nog mensen zijn zoals jij!

groetjes,

Dennis

Ilona · 23 maart 2022 at 13:12

Rob is een aanrader! Afspraak maken ging snel en makkelijk! Reparatie aan wasmachine volgende dag al geregeld. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding! Volgende keer bel ik Rob zéker weer!

Ron Vos · 21 februari 2022 at 17:59

Mijn combimagnetron had het begeven, althans de magnetron.
Vandaag vakkundig en geduldig gerepareerd door Rob. Tegen een schappelijke prijs. Rob is gespecialiseerd in allerlei merken witgoed en is een echte vakman. Zoek niet verder voor een vakman voor al uw witgoed reparaties. Bij Rob ben je aan het goede adres!!!!

Ron Vos · 21 februari 2022 at 17:31

Mijn combimagnetron werkte niet meer, althans het magnetron gedeelte, vandaag weer zeer vakkundig en met veel geduld gerepareerd door Rop. En dat tegen een schappelijke prijs. Zoek niet verder! Rop is de vakman pur sang, die zijn klanten serieus neemt en gespecialiseerd is veel merken. Echt een aanrader voor al uw witgoed reparaties!!!

Trudy en Frans Clarissen · 27 november 2021 at 12:29

Sluiting op de 2 linkerzones van de inductie kookplaat. Gerepareerd, gereviseerd door Rob. Snelle service en kookplaat in bruikleen gehad.
Dank je wel Rob

Charlotte · 28 september 2021 at 18:45

Voor de derde keer een goede ervaring, deze keer de koelkast. Deurrubber vervangen en resonantie verholpen.
Rob, weer super opgelost. Bedankt!!

  Johan Derks · 28 oktober 2021 at 14:45

  Rob,
  Je overtreft het werk van de concurrent. Jouw deskundige analyse was de juiste. De Miele afwasmachine draait weer als een zonnetje en je gedichten zetten me aan het denken. Dank je wel!

  Johan Derks · 29 oktober 2021 at 14:03

  Rob, Je overtreft het werk van de concurrent. Jouw deskundige analyse was de juiste. De Miele afwasmachine draait weer als een zonnetje n zetten mij aan het denken.
  Dank je wel!

Cindy Zonneveld · 1 juli 2021 at 16:56

Zeer goede ervaringen met de service van Heerop. Bedankt Rob, voor weer z’on snelle actie. Binnen een dag na melding is onze storing van de wasmachine verholpen en gerepareerd. Rob, je bent goud waard!

lia hoogeboom · 18 mei 2021 at 17:23

rob kwam, zag gelijk wat er aan de hand was, mijn magnetronoven had hij kundig zo gerepareerd.
daarna nog een koffieen had er echt de tijd voor,
een echt mensen mens. met vakkennis
plus een echt voordelige rekening.

T. van Wersch · 30 april 2021 at 11:18

Ik kan mij echt aansluiten bij de positieve reacties want die zijn zeer verdiend! Rob heeft bij ons een defect aan de oven met veel kundigheid en inzet gerepareerd en tegen een heel betaalbaar tarief!
Dit is een aanrader en ook een prettig mens, met vriendelijke groet, Tineke

Frit Prins · 9 april 2021 at 15:53

Rob kwam voor de vaatwasser; heeft ook op ons verzoek de wasmachine gerepareerd en we hadden een afspraak gemaakt voor het ontstekingssysteem van ons Atag fornuis. Die laatste vandaag goed gehumeurd door Rob gerepareerd; Alles loopt weer als een zonnetje, hij is bijzonder vriendelijk en absoluut een goed vakman. Volop waardering!

Robert boon · 20 november 2020 at 18:32

Gisteren heb ik Rob gebeld voor een storing aan mijn AEG wasdroger. De printplaat ter reparatie aangeboden en de volgende dag kwam hij hem al terugbrengen. Rob is een bekwame en vriendelijke man. Zeker aan te bevelen voor alle witgoed. Hartelijk dank je was top en een goede service.

Jaap · 16 oktober 2020 at 12:38

Rob is een echte vakman. Onze combi-magnetron (Miele) was kapot en deze werd snel en vakkundig gerepareerd. Bedankt voor de goede service.

Derk · 6 oktober 2020 at 11:46

Rob, Ik heb je niet meer gesproken maar ik wilde je via deze weg nog even bedanken voor de snelle, goede en zeer betaalbare service. De droger loopt weer als een zonnetje, dank!

Vriendelijke groet,
Derk

  RMarinus · 6 oktober 2020 at 19:40

  hoi derk,
  leuk dat je het zo ervaarde.
  ik doe mijn best
  gr rop

Brenda · 10 september 2020 at 15:40

Vanmiddag naar Rob gebeld dat de wasmachine het niet meer deed.
Binnen een uur stond hij bij ons op de stoep. Het bleken de koolborstels die vervangen moesten worden. Daarna draaide de machine weer als een zonnetje.
Topservice geleverd. Wij weten wel wie wij de volgende keer weer bellen!

Ton · 2 september 2020 at 14:37

Rob,
Heerlijk. Vandaag bellen en de mogelijkheid hebben dat hij ook vandaag kan komen. Top!
Snelle actie om bij aankomst direct de wasmachine aan de achterkant open te schroeven, een analyse uit te voeren en ook meteen te repareren! Probleem bleek een defect verwarmingselement.
Ton van der Eng

Charlotte de Mes · 26 augustus 2020 at 16:05

Mijn Miele wasmachine binnen no time gerepareerd door Rob. Het was een aardige klus maar hij heeft het voor elkaar gekregen!! Een vakman in hart en nieren. Proficiat, je bent top Rob!!

Hans · 6 augustus 2020 at 15:20

Een vakman die in bergen snel en adequaat werk levert. Ik hoop dat er voorlopig niets stuk gaat, maar mocht dat het geval zijn, dan zal ik zeker Rob weer bellen.

Leander Erkamp · 10 mei 2020 at 22:10

Rob, je was pijlsnel, nog dezelfde dag liep onze Miele weer als een zonnetje. Vriendelijk, professioneel, gezellig, humorvol en ook nog erg goed betaalbaar. Een aanrader! Wat een vakman!
groeten,
Leander

rob van Loon · 1 mei 2020 at 20:52

Bericht( geef eventueel de gewenste dag en dagdeel bezoek alvast op) Rob heeft al een aantal keer voor ons klaargestaan. Voor zowel oven, koelkast als vaatwasser. Rob was altijd snel, efficient in werktijd en met gewenst resultaat. Hij geeft zelfs tips om dingen in de toekomst te voorkomen. Rob beveel ik van harte aan.

Jan de Jong · 29 april 2020 at 15:27

29-04-2020 Stompetoren
Hedenmorgen telefonisch contact gehad over eventuele reparatie aan de combi/magnetron. Na een uurtje stond de monteur voor de deur,euvel was snel verholpen, hierna nog wat extra service verricht. De kosten van de reparatie aan de combi/magnetron vielen enorm mee, ook het contact onderling werd als zeer prettig ervaren. Al met al een toppertje, zeker een aanrader voor witgoed reparatie ++++
Prima vakmanschap.

Barend Harder · 17 april 2020 at 17:35

Onze wasmachine had het begeven. Gistermiddag Rob gebeld: hij kon nog langskomen omdat hij in de buurt was.
De klus was echter te groot. Vandaag gerepareerd: de wasmachine is weer als nieuw. Doet zijn werk met grote vakkundigheid, ervaring en vooral met plezier! Ondertussen een gezellig praatje en voor je het in de gaten hebt is de klus geklaard.
Van harte aanbevolen!

Karen Otto · 1 april 2020 at 16:34

Onze droger deed niet meer wat hij behoorde te doen. Eerder Rob voor een ander technisch probleem ingeschakeld, toen waren we al heel tevreden met de geboden ondersteuning. Via het contactformulier in het weekend de vraag voorgelegd aan Rob, dezelfde dag kreeg ik bericht dat hij de volgende dag tussen een bepaald tijdsbestek langs zou kunnen komen. Heel fijn dat er korte lijnen zijn en er snel een afspraak in te plannen is. In ons geval moesten er onderdelen besteld worden, toen deze binnen waren is de reparatie snel en vakkundig verricht. Ook een ander technisch mankement aan onze wasemkap werd door Rob snel opgelost. Kortom Rob is een vakman die snel en nauwkeurig werkt, hij is eerlijk betaalbaar. Kortom hier een tevreden klant

Marcel Groenink · 17 februari 2020 at 14:08

Rob is een eerste klas vakman. We hebben al verschillende keren van zijn diensten gebruikt gemaakt. Nu deed onze inductie kookplaat niets meer. Bleek voedingsprobleem en dit is direct door Rob gerepareerd voor een zeer schappelijke prijs.
Rob reageert snel, komt afspraken na en is zeer vakkundig. Kortom wij bevelen hem van harte aan!

Wllem en Elly Wayop · 5 februari 2020 at 17:11

Wat en geweldige service.
Onze vaatwasser weigerde om in bedrijf te gaan.
Rop bij ons geweest en geen duidelijke storings oorzaak gevonden
Alles werkte weer, wij heel blij.
Rop heeft ons geweldig geholpen en een super service.
Heeft deze werkzaamheden snel en deskundig voor ons gedaan.
Rop hartstikke bedankt.

Fam. Wenning · 1 februari 2020 at 10:52

Onze Miele wasmachine ging stuk en daar zit je dan…
Rob gebeld en het euvel uitgelegd en de diagnose werd al door de telefoon door Rob vastgesteld; datum/tijd en prijs afgesproken.
Rob is gekomen op de afgesproken tijd en de hele machine uit elkaar gehaald om het afgebroken onderdeel te vervangen.
Alles weer in elkaar gezet binnen een paar uur en de Miele wasmachine draait weer als een zonnetje.
Rob is een vakman pur sang.
Wij zijn zeer tevreden.
Hartelijke groet,
Peter en Marlies

Bokhorst · 11 januari 2020 at 16:56

Wij zijn heel tevreden over de werkwijze van Rob.
Afspraak gemaakt; hij komt op afgesproken tijdstip.
Diagnose snel gesteld en het euvel verholpen.
Bij een volgende storing weten we hem te vinden.
Bedankt Rob.

Gr. D&A Bokhorst

r.appers · 4 januari 2020 at 21:03

Roel .Apper
vrijdag onze Miele hersteld. ontluchting schokbrekers vervangen.
echter na het testen van de machine bleek de trommel niet te draaien. rob heeft dat in de middag keurig nog even op gelost.
qua service geef ik een dikke tien ga zo door .

rene van den sanden · 6 december 2019 at 12:21

Rob heeft mijn vaatwasser van Miele gemaakt .in Heiloo
Eerst een juiste diagnose gesteld, en dan snel en vakkundig aan de gang.
alles werkt weer Bedankt rop.

Charlotte de Mes · 7 oktober 2019 at 12:01

Een top bedrijf! Snelle reactie op email. Volgende dag het slot van mijn wasmachine al gerepareerd. Kortom een vakman!!

m.de vries · 19 september 2019 at 20:19

Rob gevonden in Heiloo. zijn service is goed en vakkundig heb na zijn bezoek de fabrieksservice afgezegd. miele moest ik een week wachten en ze waren ook nog duurder.

Familie Schols · 3 september 2019 at 12:10

Als er iets aan de apparaten mankeert dan komt Rob in Oterleek. Geweldige vakman en super service. Ook nog heel gezellig.
klets en werkt gewoon door. En….zeer redelijk in prijs.

Simon Berende · 22 juli 2019 at 13:44

Super snelle service om naar defecte vriezer te komen kijken in heiloo . Helaas niet meer te repareer.
Dank voor de snelle reactie Rob
betrouwbaar en niet duur.

Roel Brand · 28 mei 2019 at 16:03

DUURZAAM EN NIET DUUR…
Wasmachine kapot, nieuwe kopen? Nee, voor vele honderden euro’s minder gaat de huidige machine nog jáááren mee, da’s pas duurzaam. Wij zijn zeer tevreden over Heerop Witgoedservice. Snel, vakkundig, correct en netjes en bovendien heel prettig in het contact. Doen dus!

Bob van Walsum · 10 mei 2019 at 20:55

Vrijdagmiddag ging m’n wasmachine stuk en Rob kon zelfs meteen langskomen! De diagnose was snel gesteld en Rob kon meteen onze wasmachine fixen! Gewoon op vrijdagmiddag! in Heerhugowaard
Meteen in orde, ik kon dezelfde middag weer wassen. Heerlijk. Geen vette nota en supersnel gerepareerd. Een aanrader, dit bedrijf!!!

Sabine · 3 mei 2019 at 17:51

Vorige week geholpen door Rob met een defect aan mijn vaatwasser. Ongelooflijk snelle service, heel klantvriendelijk en snel geregeld. Los daarvan een hele aardige, vakkundige man. Bel hem zeker weer als er weer problemen voordoen!

Marjon Hubeek · 22 april 2019 at 22:51

Ik ben zeer tevreden Rob heeft onze inductie kookplaat snel en vakkundig gemaakt.Heel fijn dat hij precies uitlegt en laat zien wat er vervangen is.
Heeropwitgoedservice is echt aan te bevelen qua prijs en qua kundigheid,
Mvg Marjon.

Loes · 22 april 2019 at 11:53

Hoi Rob, het was weer een fantastische en snelle service. tot de volgende keer.
groeten Loes

A.Tromp · 6 maart 2019 at 14:55

Rob van Heerop witgoedservice kan ik iedereen aanbevelen…een zeer kundige monteur, vriendelijk en snel ter plaatse. Mijn wasmachine draait weer als een tierelier en hij geeft goede tips om je machine langer te laten meegaan. Rob, ik ben heel tevreden en ga je aan iedereen aanbevelen! (maart 2019)

leeuwen van · 29 december 2018 at 17:55

nog net met de kerst dagen goed geholpen.vaatwasser loopt weer perfect onze zorg minder.
van leeuwen bergen NH

wayop · 13 december 2018 at 11:05

prima geholpen voor een normaal bedrag. In Heiloo kende ik heeropwitgoedservice niet maar het bleek een ervaren monteur.

Frans Könst · 5 december 2018 at 20:52

Beste Rob,

We zaten al een tijdje zonder werkende wasdroger en dankzij jou was dit eigenlijk zo gepiept, nieuwe snaar en geleider d’r in en….draaien maar!!

Super bedankt, we zullen de volgende keer zeker weer aan je denken.

Groet van de familie Könst uit Heiloo

A. Lamm · 3 december 2018 at 21:06

Vandaag is Rob bij ons langs geweest, i.v.m. een defecte wasautomaat.
Het was binnen enkele minuten duidelijk wat er met onze machine aan de hand was. Wij kregen daar ook heldere en goede uitleg over. De conclusie was dat het geen zin meer had dit apparaat te gaan repareren.
Evengoed nam Rob nog wel ruimschoots de tijd om ons advies te geven over de keuze van een voor ons geschikte machine. Het is duidelijk dat deze man zijn vak verstaat en de service is geweldig!
Hartelijk dank Rob en alle succes gewenst.

marco pronk · 15 november 2018 at 21:13

Eerder deze week lekkage bij onze wasmachine, contact opgenomen met Rob en hij stond binnen no-time op de stoep om te bekijken wat het probleem was. Rob zag in één oogopslag wat de oorzaak van de lekkage was en heeft direct het kapotte onderdeel besteld. Na plaatsing van het bestelde onderdeel bleek dat een ander onderdeel ook defect was. Eigenlijk diende hier ook een nieuw onderdeel voor te worden besteld maar Rob heeft dit op een andere manier weten op te lossen waardoor het ons extra kosten bespaarde. Onze wasmachine werkt nu weer perfect. Rob, bedankt voor je enorm snelle service, je vakkundigheid en je creatieve oplossing, ik zou iedereen met problemen met de wasmachine of ander witgoed willen aanraden contact op te nemen met Rob! Marco Pronk

Bea · 1 februari 2018 at 14:21

Vandaag heeft Rob mijn droger gerepareerd voor een normale prijs. Hij wist gelijk wat er mis was, vakman!! Dank je wel!

Bert van Zoest · 30 oktober 2017 at 16:22

J.l. vrijdag ging onze koelkast ongevraagd in staking omdat het apparaat nog niet zo oud is en eigenlijk door onze vaak voorkomende afwezigheid weinig gebruikt is,besloot ik toch maar een reparatiebedrijf in te schakelen ondanks ik wel eens een slechte ervaring had.
Een mail gestuurd en ja hoor maandag ochtend werd ik gebeld en kon ik vertellen wat er aan het handje was. Het vriesgedeelte werkte prima maar de koeling vertikt het.
Na een zéér uitgebreide uitleg over de automatische ontdooi installatie van de ijskast zei Rob dat hij er vergif op innam dat als ik hem eerst maar eens liet ontdooien dat hij weer zou werken. En dat deze info geheel gratis was ,ha,ha ! Nou en het werkte ! Hij is weer prima in orde.
Vol vertrouwen zal ik bij een volgend reparatie dit bedrijf inschakelen !
Hartstikke bedankt !

  Lisa · 28 december 2017 at 16:59

  geen nodeloze reparatie maar heel goed doorverwezen, bedankt Rob

Jos Kaandorp · 15 september 2017 at 17:51

Als conciërge op een basisschool kom je van alles tegen, zo ook een vaatwasser die niet wegpompte. Rob gebeld die de volgende dag vroeg komen. Had zelfs dezelfde middag nog gekund als ik er dan nog was. Doch door het gesprek en er nog eens naar te kijken lukte het mij toch. Maar Robs telefoonnummer staat boven aan de lijst voor zulke zaken. Hij denkt mee, is niet duur en is kundig. Alle drie die eigenschappen zijn tegenwoordig schaars.

Angeliquevan de Streek · 6 juli 2017 at 13:52

Beste Rob, Top van je dat je er zo snel weer was! Bedankt weer. En super service heb je toch altijd! Daar word een mens blij van! Gr Angelique

Manuel · 24 juni 2017 at 10:54

Beste Rob

Deskundig, eerlijk en gedreven. Deze typeringen zijn op jou van toepassing. Super bedankt voor het repareren van onze vaat en wasmachine. Je bent een echte vakman.

Met vriendelijke groet,

Familie Pires

w.m.droge-tieman · 29 april 2017 at 19:26

savondsgebeld en de volgende ochtend om 9uur stond de monteur(rob) voor de deur perfect en de reparatie is snel en goed uitgevoerd de vaatwasser doet zijn werk weer naar behoren
bedankt en een evt volgende keer bel ik u weer

Wim Hamers · 29 april 2017 at 09:28

Om 12:00 uur een storing aan onze vaatwasser gemeld.
Rob had vrij die dag maar kwam toch , wij hadden een dag later een high tea party
Dezelfde middag was de vaatwasser vakkundig gerepareerd.
In één woord: geweldig. Ik zal zeker aan je denken op het moment dat we nieuwe apparatuur nodig hebben.
Bedankt voor de supersnelle service.

Kees Berkhout · 15 maart 2017 at 10:57

Om 13:00 uur via de website een storing aan onze vaatwasser gemeld. Binnen het kwartier werd ik door Rob gebeld. “Zo, dat is snel” zeg ik tegen Rob. “Ja, en het kan nog sneller”zegt hij ” Ik ben in de buurt en kan over 10 minuten bij je zijn” Nog geen uur later is de vaatwasser gerepareerd en zitten we aan een bakkie koffie.
In één woord: geweldig. Ik zal zeker aan je denken op het moment dat we nieuwe apparatuur nodig hebben.
Bedankt voor de supersnelle service.
Vriendelijke groet, Kees Berkhout

R. Verdoorn · 22 februari 2017 at 10:27

Bedankt voor de snelle service.
Helaas is onze Samsung wasmachine er (na slechts 3 jaar) zo slecht aan toe dat repareren niet meer loont. Hier kunt u niks aan doen, maar u rekende wel een hele schappelijke prijs voor uw inzet.

Bedankt!

Carla · 8 februari 2017 at 22:28

Gisteren Rob gebeld voor mijn aeg combimagnetron omdat deze het niet meer deed
Vandaag stond Rob al meteen op de stoep
Hij keek even en wist meteen al wat het mankement was en heeft deze vakkundig gemaakt
Ik ben helemaal blij en kan weer volop gebruik maken van mijn combimagnetron
Helemaal TOP!!
Vriendelijke groet Carla

G. Schaap (Heiloo) · 11 november 2016 at 17:48

De droger Bauknecht en de vaatwasser Bosch gaven storingen aan en weigerden verder dienst. Telefonisch contact gehad en door de telefoon gaf Rob al aan wat het defect vermoedelijk zou zijn. Vandaag kwam Rob de reparatie uitvoeren en precies zoals telefonisch aangegeven waren het de defecten die hij al had genoemd. Reserve onderdelen had hij (dus ook al) bij zich. Snel en kundige demontage van de apparaten, die nu weer doen waarvoor ze zijn aangeschaft.
Bedankt Rob.

coen marian · 15 oktober 2016 at 10:14

14 oktober 2016
Rob is een kei in zijn vak, weet altijd raad en lost alles op zoals het volgens hem en de klant het beste is, dus met inspraak. Hij zal je niet zomaar wat voorschotelen. Gisteren weer voor de zoveelste keer onze 17 jaar oude was/droogmachines gerepareerd, waarvoor onze dank!!!! Twijfel niet, schakel Rob altijd in! Marian en Coen

Ingrid de Goede · 26 september 2016 at 15:35

Top service van Rob! Zondagavond laat aangemeld via de site, maandagmiddag om 15 uur draaide de wasmachine na een kleine reparatie weer 🙂
Dank je wel voor de snelle actie en het gezellige praatje, zeker een mond op mond reclame waard!!

B. Heiloo · 14 september 2016 at 11:46

Na een melding van storing op de site van Heerop binnen 5 minuten reactie!
Rob kon al snel langskomen. Er moesten wat onderdelen besteld worden voor de reparatie aan de Miele wasdroger.
Dat is gedaan en inmiddels is de reparatie netjes en goed uitgevoerd. Duidelijk een vakman en zeker aan te raden voor uw reparatie aan witgoed.

Iris · 18 juli 2016 at 20:45

Twee maal voor verschillende reparaties via de site een melding gedaan. Beide keren heeft hij snel gebeld en een afspraak gemaakt. Tijdens het werk en de koffie, heeft hij verschillende adviezen gegeven over het gebruik en schoonhouden van de vaatwasser en wasmachine. Toen hij zag dat het water van de gootsteen niet goed doorliep, heeft hij dat ook even gerepareerd. U begrijpt het, mocht er nog iets stuk gaan, bel ik Rob wederom.

Annick · 1 juli 2016 at 11:02

Beste Rob,

Na het contactformulier te hebben ingevuld in het weekend stond Rob, na telefonisch contact, maandag al gelijk op de stoep.
De vaatwasser gaf geen krimp meer, maar door vervanging van de doorgebrande printplaat werkt deze weer als een zonnetje en dit alles voor een schappelijke prijs.

Rob is een zeer bekwame (én gezellige) vakman en ik weet wie ik de volgende keer weer bel bij eventuele problemen.
Een absolute aanrader.

reny · 29 juni 2016 at 21:22

Na een lichte paniek (de wasmachine gaf een hele rare storingsmelding) gerustgesteld door Rob. Hij nam na een kort onderzoek een printplaat uit mijn 15 jarige Miele en na een uitleg voor leken (zoals ik) nam hij de printplaat mee met de belofte deze zo snel mogelijk te repareren. De volgende ochtend stond hij met mijn eigen printplaat weer voor de deur, er zat een nieuw relais op en hij had allerlei zaken gesoldeerd. 10 minuten later maakte mijn wasmachine weer zijn vertrouwde geluidjes en ik was geen godsvermogen kwijt! Rob, nogmaals bedankt!

Peter v S · 31 maart 2016 at 13:47

Belde Rob om hulp bij de uitval van het magnetron gedeelte van mijn AEG combi inbouw magnetron. 30 minuten later was Rob ter plekke in Heiloo. En nog eens 30 minuten later, werkte alles weer. Rob kent zijn vak, werkte zeer efficiënt en zonder treuzelen, en denkt duidelijk mee over de beste oplossing qua kosten. Hij gaf mij als extra service nog een mica afdekvenstertje voor intern de magnetron, dat was kwijtgeraakt in de jaren. Ben zeer tevreden over de service en kan Rob absoluut aanbevelen.
mvg Peter v S

Ron Haemers · 30 maart 2016 at 20:31

Op paasmaandag 28 maart laat in de avond een berichtje via de site gestuurd dat de combi magnetron stuk is met het verzoek om contact op te nemen voor een afspraak. De volgende dag in de ochtend wordt ik direct gebeld en de magnetron is om half 11 al gemaakt! Zo’n top service heb ik niet eerder meegemaakt. Ook een goede prijs en prima persoonlijkheid.
Volgende keer zeker weer HEEROP !

Dennis · 17 maart 2016 at 17:30

Een belletje en Rop kwam binnen korte tijd aan de deur om de Miele vaatwasser te repareren. Uurtje later oorzaak gevonden. Goed werk en goeie prijs. Blij mee

Ingrid van Bockel · 7 maart 2016 at 14:04

Top ,wasmachine deed het niet ,ik heb gebeld en binnen korte tijd was de machine weer gemaakt,3 jaar geleden zelfs 2 keer op 1 dag ,super service met een goed uitleg ,makkelijk een pin betaling.Helemaal top dus!!!!

Gert Jannes 26-02-2016 · 28 februari 2016 at 18:06

Na contact gemaakt hebben met dewitgoedvakman Marinus in Heiloo
over wasmachine die te veel lawaai maakte
na een telefoontje kwam hij langs om de storing op te nemen
en wist wat er stuk was, de reparatie kon de zelfde week
uitgevoerd worden onze Miele wasmaschine draait weer
zonder nare geluiden en wast en doet het weer perfect
wij zijn blij met de goede monteur en weten Rob te vinden
bedankt voor de goede services

Harry van groningen · 6 februari 2016 at 15:08

onze Smeg vaatwasser had! kuren. Verzocht om hulp. Binnen enkele dagen op onze voorkeur bezoek van Rob Martinus. Lekker op tijd in Heerhugowaard.

Gelijk aan de slag, diagnose stellen en zaken uitsluiten.
Creatief met de oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Dank je wel Rob, je staat in mijn contacten opgeslagen en daar wordt jij nooit meer uit gewist. Groet Marianne en Harry.

Rob Stevens · 4 februari 2016 at 15:48

plots deed mijn Miele vaatwasser niet niet meer. Via internet Miele formulier voor reparatie ingevuld en verzonden. Nu vier dagen later nog geen reactie! Nee, dan firma Heerop van Rob Marinus. Ik heb hem gebeld, de volgende was hij er en heeft hij direct vervangende onderdelen besteld en nu een dag later draait mijn vaatwasser, geweldig!
Wat een service en ook nog voor een redelijke prijs, hier kan Miele een voorbeeld aannemen!
Ik kan Heerop van Rob Marinus aan iedereen aanbevelen.
Rob Stevens

R. Wels · 2 februari 2016 at 21:47

Rob bedankt voor je snelle handelen, open houding en de feiten benoemen. Binnen een dag, na eerst een poging tot reparatie, heb je bij ons direct een nieuwe vaatwasser geplaatst. Bij een volgende storing weten wij wie we als eerste zullen inschakelen. We zullen je in onze directe omgeving aanbevelen!

  RMarinus · 3 februari 2016 at 08:27

  Dit vind ik leuk, blijkbaar doe ik iets goed. geld verdienen moet met plezier .
  Dat kan alleen als je eerlijk bent, zo hou je het langer uit.
  En kan je groeien en dingen doen die een grote firma niet kan.
  gr rob

Laurens van Tilburg · 15 januari 2016 at 13:10

Vaatwasser stuk en nog maar kort in Alkmaar woonachtig. Wie te bellen? Op goed geluk de keuze gemaakt. Soms heb je pech, soms heb je geluk. Ik heb deze keer geluk. Rob komt de afspraak stipt na en doet zijn werk meer dan naar behoren. En niet onbelangrijk, een prettig mens in de omgang. Kortom, wat wil je nog meer. Ik hoef in de toekomst niet meer op goed geluk te kiezen.

Susan · 14 januari 2016 at 11:21

Beste Rob,
Bedankt voor je eerlijke telefonische advies over onze droger van BOSCH.
Ondanks dat er niks aan te verdienen viel voor je dit keer, nam je wel de moeite om ons te adviseren.
Dit waarderen wij enorm.
Ook vorig jaar, toen onze koelkast er mee gestopt was tijdens onze vakantie heb je ons goed geholpen, hij deed het weer perfect, en voor een scherpe prijs.
Je bent een topper!
Vriendelijke groet, Susan.

Marjan Burgering, Schoorl · 25 december 2015 at 10:03

Een dag voor kerst begaf de vaatwasser het. Rob was onze redder in nood.. met enorme inzet heeft hij geregeld dat we toch zonder zorgen de kerstdagen inkunnen met veel visite. Heel hartelijk dank daarvoor. Je bent geweldig!!

  Rob Wagenaar · 4 januari 2016 at 22:24

  Bedankt Robvoor het maken van onze AEG wasmachine .
  Slot van deur was stuk in een paar dagen gerepareerd
  Goede service heel netjes afgehandeld en niet duur geweldig echt een aanrader al enkele jaren klant en weet overal een oplossing voor.

  Ronald · 13 januari 2016 at 20:10

  Ik wil even zeggen dat heerop weer meteen klaarstond voor ons snel gemaakt en betaalbaar en Rob is altijd gezellig!!

jaap · 11 december 2015 at 11:05

Prima geholpen door heeropwitgoedervice vaatwwasser doet het weer als vanouds. jaap Hendriks

Yvette · 16 oktober 2015 at 11:32

Ik ben zeer tevreden over de deskundige service van Rob! Onze kookplaat was snel gerepareerd en in vergelijking met de tarieven van de fabrikanten, waren we stukken voordeliger uit.

Dank!

Sjaak Masselink · 7 oktober 2015 at 17:52

Beste Rob, onze vaatwasser gaf een verkeerde code van een storing, maar jij zocht net zo lang tot je de storing vond, ik vond het klasse nog hartelijk bedankt, vriendelijke groet Sjaak Masselink

Nina Lohmann · 5 oktober 2015 at 12:53

Ook deze keer weer een goede ervaring met Rob! Ik ben heel blij dat mijn wasmachine weer geruisloos draait. En dat ging niet zonder slag of stoot doordat de onderdelen slecht of niet leverbaar waren van een niet te noemen merk. Gelukkig heeft Rob erg zijn best gedaan om het toch voor elkaar te krijgen. Bedankt!

diny weijling · 20 mei 2015 at 21:08

Ik ben super tevreden over de snelle service van Rob. Dit is nog de ouderwetse service zoals het hoort! Ik heb op een avond de voicemail ingesproken en werd al na 10 minuten gebeld! De volgende ochtend werd de reparatie al uitgevoerd, zeer vakkundig, veel kennis van zaken. Voor mij geen andere monteur meer over de vloer! Ondertussen werd ook nog wat advies gegeven over mijn andere apparatuur. Rob, ontzettend bedankt en als er wat is dan “weet ik je te vinden”

Ellen · 19 mei 2015 at 13:43

Vertrouwd als altijd bel ik Rob en is hij ook meteen bereikbaar. Binnen anderhalf uur stond hij bij mij voor de deur voor het repareren van mijn wasdroger. De thermostaat moest vervangen worden en dat is snel gebeurd. Het blijkt een garantie op een eerdere reparatie en ik hoef dus niet te betalen.
Rob is deskundig, werkt snel en heel prettig in het contact.
Eerder maakte hij ook de vaatwasser en de koelkastdeur. Wat opvalt is dat je altijd meer krijgt dan je vraagt: advies en tips. Ook meteen naar de wasmachine kijken en die even een schoonmaakbeurt geven.
Ik ben een zeer tevreden klant. Bedankt Rob!
Groet,
Ellen

Dave van Braak · 2 februari 2015 at 12:58

Afgelopen jaar koelkast, vaatwasser en combimagnetron kapot gehad. Alle 3 zeer snel, vakkundig en voor niet te veel geld hersteld door Rob. Hopelijk blijven de andere apparaten heel maar anders bel ik Rob weer.

Van der Made · 5 januari 2015 at 17:52

Bedankt Rob voor het maken van mijn wasdroger.
Goede service heel netjes afgehandeld en niet duur.
Marge

Herman Strubel · 27 december 2014 at 13:31

Rob heeft mij prima geholpen, had water onder de wasmachine en kon niet vinden waar dat vandaan kwam, dus Rob gemaild. Hij nam direct contact op en we hebben een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Hij is twee keer geweest en heeft twee rubber dingetjes vervangen.en daarna was het probleem weer verholpen.
De tweede keer zeer coulant geholpen geen voorrijkosten alleen een kopje koffie en een praatje en Rob was weer tevreden.
Prima Rob, zal je zeker aanbevelen.

Martin Weerstand · 20 december 2014 at 20:49

Ik had mijn koffieautomaat al bijna opgegeven, maar Rob wist raad en met een kleine ingreep zet ik nu weer heerlijke koffie, bedankt Rob, vriendelijke groet, Martin

Joke van Buel · 14 november 2013 at 17:34

Voor de derde keer dot jaar weer helemaal blij met rob. Eerst de wasmachine, toen de vaatwasser, nu de oven en alles doet het gewoon weer – dank je wel – top rob

Michel van Sluiter · 12 november 2013 at 12:16

bedankt voor de handige tips op uw website!

v.d. Molen · 27 oktober 2013 at 20:51

Wij hadden een kapotte droger… die keurig is gerepareerd door Rob!
We waren eigenlijk al van plan om een nieuwe te kopen. Bleek helemaal niet nodig met een kleine reparatie loopt hij weer als een zonnetje.

Rob bedankt voor de goede service!

Top!

Balfoort · 9 oktober 2013 at 20:38

Rob is een vakman.
Het is nooit leuk onkosten te krijgen door problemen met witgoed.
Rob denkt met je mee en is zeer optecht.
Ik ben zeer goed geholpen door Rob.

Bedankt Rob!!!

Coen en Marian · 9 oktober 2013 at 11:24

Rob heeft onze droger weer helemaal tip top gemaakt, uren werk, snel (oh ja, wat is die man snel!) en vakkundig!! Geweldig werk en niet zo duur.
Dank Rob! Wij komen voor een volgende storing betreffende witgoed bij jou terug.

N.Kotan · 4 oktober 2013 at 13:26

Mijn vaatwasser was kapot, Rob de monteur, heeft zeer snel gereageerd,
Snel vakkundig, kortom goede service weer een tevreden klant.

Clara Rijnders · 27 september 2013 at 23:14

Deze week weer heel goed geholpen door Rob Heerop! Een paar maanden geleden heeft hij onze wasmachine heel goed gerepareerd. Nu begaf onze afwasmach. het, maandag via internet de storing gemeld en dezelfde dag alweer goed verholpen!
We zijn heel blij met zo’n goede service!!

mark · 16 september 2013 at 20:55

Geplaatst door markieboy op 15 sept

prima service van Rob gehad. weet waar hij over praat want toen ik belde wist hij gelijk al wat het probleem eigenlijk was.De volgende dag kwam hij al langs dus sneller dan dit kan bijna niet. De miele wasmachine had een draadbreuk en schokbrekers moesten vervangen worden. Bij een apparaat van bijna 20 jaar was dit ondanks de jaren goed te repareren . Dus al met al een prima service voor een prima prijs. Bedankt en wie weet tot een volgende keer

  Rob imming · 25 september 2013 at 10:43

  Mijn ervaring met heerop is zeer positief zijn vakmanschap kan ik prijzen,en ook nog tegen reeele prijs,bij mijn dochter ook al een paar keer geweest en zeer tevreden,rob de volgende keer ben jij weer de enige die bij binnen mag komen,

Sabina vd Weerd · 9 juni 2013 at 16:32

Hoi Rob.

Wat een top service. Binnen noot tijd me vaatwasser gemaakt en ook de vooraf gesproken prijs betaald.
En wat denk je hij doet het nog steeds.

HAHA.

Echt een top vent en iemand waar je zeker op kunt bouwen.

W. Deckers · 4 juni 2013 at 22:09

Bedankt voor de geweldige service! De droger doet het weer als vanouds. Echt een vakman. En ik was bang dat het me heel veel geld zou kosten, maar je hebt een hele vriendelijke prijs berekent, ik ben echt heel blij en ga je ook zeker aanbevelen bij al m’n vrienden en kennissen! Nogmaals, ontzettend bedankt

Geke · 7 mei 2013 at 20:52

Vlak voor het weekend de wasmachine kapot.
Middenin een verbouwing. Maandagmiddag deed de machine het weer omdat Rob ondanks een volle agenda toch een kans zag in Oudorp langs te komen. Super! Veel succes.

J. van Dijck · 22 april 2013 at 15:41

Zeer tevreden over deze vakbekwame reparateur die beslist niet het vel over je neus haalt. Bovendien levert hij gewoon officiële merkonderdelen. Bij een volgende aankoop nemen wij geen dure extra garantie meer maar nemen wij na de normale garantie- periode direct contact op met de Heerop

Rudy Rosman · 19 april 2013 at 10:35

Vanmorgen maakte mijn vaatwasser vreemde geluiden en het programma duurde erg lang.
Rop kwam langs en binnen no-time had hij het probleem opgelost.
Nog wat onderhoudstips gekregen. Wat een service!

Marcia · 17 april 2013 at 19:59

Supersnelle en eerlijke service! De laatste jaren al een paar keer ervaren en beveel Rob zeker aan bij iedereen om me heen. Hij geeft niet zomaar op maar als het apparaat het niet meer waard is, zal hij dit ook zeggen. Heel blij mee!

Elma · 17 april 2013 at 09:11

Rob, ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij was je te zien…
Wasmachine produceerde een enorm lawaai, ik nam gisteren contact met je op en gelukkig kon je vanmorgen gelijk al komen… Gelukkig hoef ik geen nieuwe wasmachine maar staat mijn ‘eigen’ wasmachine zonder problemen alweer vrolijk te draaien… Heel erg bedankt dat je zo snel kon komen en je het probleem hebt opgelost…

Super!

AJC Berkhout · 4 april 2013 at 20:25

Helaas. Onze vaatwasser is er mee opgehouden. Gebeld met Rob en een afspraak gemaakt. Rob was ruim op tijd aanwezig en in een wip lag onze Bosch vaatwasser uit elkaar. Helaas zonder hoge kosten niet meer te redden was zijn oordeel. Deze heeft zijn economisch leven wel gehad. Niet leuk maar wel een eerlijk antwoord. Niet op kosten jagen maar echte service.

Top Rob.

Marion Kolster · 26 maart 2013 at 17:26

Beste Rob,

Vaatwasser stuk wat NU ???? Gezocht op internet en gevonden. !!! De firma Heerop. !! Een afspraak gemaakt wanneer het ONS uit kwam. Snelle service, goede kwaliteit, TOP. !!!

Laat uw machine niet stilstaan ga naar https://www.heeropwitgoedservice.nl

Swinkels · 6 maart 2013 at 09:47

Wij willen je heel erg bedanken voor de goede service die je aan ons geleverd hebt! Iedereen weer blij in dit huis dat de vaatwasser het weer doet.en voor een normaal bedrag. Bedankt!

Jessica van Wonderen · 12 februari 2013 at 17:12

Wasmachine ga een foutcode. Rob belde direct voor een afspraak. De volgende dag kwam Rob langs op het afgesproken tijdstip. Rob vond de lekkage heel snel en had het onderdeel zelfs op voorraad. Rob stond ruim een half uur later alweer buiten en ik had niet alleen een goed gerepareerde wasmachine, maar in dat half uur had hij ook nog even mijn kraan in de keuken gemaakt en mijn droger schoongemaakt. Wat een service! Bedankt Rob!

saskia schats · 8 februari 2013 at 14:30

mijn wasmachine in een keer stuk,ik gemaild en na een half uur belde hij al dat hij onderweg was echt super top. Helaas was de wasmachine echt overleden en heeft hij nog de moeite genomen om even met mij op internet een nieuwe uit te zoeken. Ik hoefde haast niks te betalen,nou als je dat geen service noemt!!!!!!!! rob je bent TOP!!!!!

Frances Masselink · 5 februari 2013 at 10:26

Mijn vaatwasser was kapot,verwarmde en reinigde daardoor niet meer.
Heerop gebeld,dezelfde middag nog geholpen!
Prima service en tegen een eerlijke prijs.
Ik vertel het door!

Marga · 26 januari 2013 at 13:44

Mijn wasmachine had wat problemen en dus Rob een mailtje gestuurd.
Hij heeft mij telefonisch wat advies gegeven en het probleem is weer opgelost.

Super bedankt voor je hulp, ben er erg mee geholpen.
Volgende keer weet ik je weer te bereiken en zal je zeker aanbevelen bij vrienden.

Andrea · 25 januari 2013 at 20:02

Vandaag goed en vlot geholpen.
Ben er erg bij mee.
Vorige keer ook al zo snel het probleem verholpen.

Maak graag nog eens gebruik van als er weer wat is.
gewoon via de website een storing aan gemeld super service.

Iris Bauer · 23 januari 2013 at 12:02

Vandaag gebeld en de zelfde dag geholpen. En dat was geen toeval want dat was de vorige keer ook al. Alle problemen steeds vlot en vakkundig opgelost voor een eerlijke prijs.

Top! Ga zo door.

Iris Bauer · 22 januari 2013 at 15:11

Met kerst ging de vaatwasser stuk maar werd snel en goed hersteld door Rob. Dus toen de wasmachine veel lawaai maakte hebben we hem meteen gebeld. Ook hier zijn we erg te spreken over de geleverde service.
Mocht het nogmaals nodig zijn weten we je te vinden.

Dania · 17 januari 2013 at 16:51

Ik ga gelijk maar aan de slag hiermee dank u! tot de volgende keer.

Judith C. · 12 januari 2013 at 13:31

Hallo Rob.
Bij deze een reactie.
Heel erg bedankt voor de snelle en goede service.
Scheelde ons zowel een hoop geld als ellende zo tussen de
feestdagen.
Als er weer iets is, weten we je weer te vinden.
Sucses met je bedrijf.

Femke Woudenberg · 28 december 2012 at 12:55

Hoe simpel kan iets zijn……
Inderdaad Rob, hoe makkelijk is de mens wel niet! O….stuk……NIEUWE!!!
Ik ben blij dat ik je een mailtje heb gestuurd en dat het zo snel verholpen is. Stukken goedkoper op deze manier dan gelijk een nieuwe aan te schaffen. Bij eerstvolgend probleem (afkloppen) zal ik Heerop zeker weer benaderen. En tjongejonge wat een snelle service. Zeer over te spreken. Succes Rob, en nogmaals ontzettend bedankt 🙂

Raymond Vis · 20 december 2012 at 22:13

Hallo Rob,
Dank voor de snelle service zo voor de feestdagen.
De oven hebben wij dan zeker nodig.
Thanks man!
Fijne feestdagen.
Groeten Raymond en Edith

Rob Schmal · 7 december 2012 at 22:53

Hee Rop!

Bedankt voor je supersnelle vakundige en voordelige service!
Miele ”tje van een jaar of 10 oud draait weer als nieuw!
Dacht even dat ik een nieuwe moest kopen
Mocht er nog eens wat zijn dan weet ik je te vinden,zal je aanraden!

Groeten,Rob en Chantall

Jan Alleman · 4 december 2012 at 21:34

De linkerkant van mijn Atag inductiekookplaat deed het niet meer. De plaat is inmiddels 14 jaar oud en de eerste gedachte is om de plaat te vervangen voor een nieuwe. Toch nog bekeken of reparatie mogelijk is. Door even te googelen kwam ik uit bij Rob Heerop, die circa 1 1/2 jaar geleden mijn vaatwasser op deskundige en snelle wijze gerepareerd heeft.
‘s-Morgen om ca 10.00 uur gebeld en om 14.00 stond Rob reeds voor de deur. Binnen no time heeft hij het apparaat uit elkaar gehaald en zag direct het euvel. Na 2 minuten solderen heeft hij het geheel weer in elkaar gezet en geïnstalleerd. En met succes. De inductieplaat werkt weer als vanouds.
Rob, bedankt voor de snelle komst, de uitstekende reparatie en dat tegen een schappelijke prijs. Bij een volgend probleem in mijn keuken weet ik je weer te vinden.
Met vriendelijke groet,
Jan Alleman en een nog gelukkiger echtgenote.

Heerop · 27 november 2012 at 18:05

Voor klant op de site geplaatst.

Keurig volgens afspraak, netjes, no nonsense, prima prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer beslist weer.

john Snoek · 14 november 2012 at 10:06

Ik kan niets anders zeggen dat dat Rob een Super vakman is. Mijn wasmachine was defect, binnen een dag stond Rob al voor mijn deur, en 10 minuten later was mijn wasmachine al weer gemaakt. Vervolgens had Rob tussendoor ook nog mijn nieuwe wasdroger aangesloten. De week ervoor had hij ook nog ff me vaatwasser gemaakt. Bleek gewoon de kraan te zijn. Ook binnen een hand omdraai weer opgelost!

yvonne alves de paiva · 12 november 2012 at 11:05

mijn goede vrien Mike Bellis attendeerde mij op dit adres.
Mijn wasmachine gaf aan F23, auqastop blokkeert, water op de bodemplaat!Siemens monteur wou komen, erg duur, waarschijnlijk waterpomp stuk zei hij.Contact gezocht met Rob, deze kon het probleem, wasmachine kantelen 45 graden, zodat water vd bodemplaat weg kan lopen, dan doet hij het weer.
Gedaan, wasmachine doet het gewoon.Dank je wel! gratis advies, waar krijg je dat tegenwoordig?

Ina hendrikse · 23 oktober 2012 at 18:09

snelle service toen onze oven kapot was, helaas bleek een half jaar later weer een ander onderdeeltje het afweten. als service heeft rob het voor service gemaakt, super rob, bedankt!

Astrid Slot · 11 oktober 2012 at 17:16

Rob, je bent weer mijn reddende engel, want wat moet een vrouw zonder vaatwasser..?! Je had het supersnel voor elkaar en nog tijd voor een gezellig praatje, super tevreden weer net als alle voorgaande keren bij onze (oude) wasmachine. Bedankt!

Meijers · 9 oktober 2012 at 18:18

Zondagavond een kapotte koelkast. Maandag de hele dag niet thuis. Dinsdagochtend gebeld en dinsdagmiddag was alles voor elkaar. Kan het sneller? Wij zijn zeer tevreden.

rené van de sanden · 4 september 2012 at 10:09

Het bestaat nog steeds in onze regio: Snel, vriendelijk en deskundige hulp als je wasmachine het niet meer doet.
Ook geen flauwekul verkooppraatjes. Gewoon: ” Mevrouw hij kan het nog jaren doen…”.
Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!
Het nummer van Rob Heerop staat vet op de wasmachine bij ons!!
René en Annemiek

Patrick · 31 augustus 2012 at 12:00

super tevreden!
Rob heeft zeer snel gereageerd op mail en telefoon en stond keurig op tijd op de stoep! Na een uitgebreide snelle diagnose kwam de waarheid op tafel. te weinig koelmiddel zorgt voor een slecht resultaat in mijn warmtepompdroger. Reparatie loont niet, ik heb aankooptips gekregen voor een andere machine. Daarnaast heeft hij wat waardevolle tips gegeven voor correct onderhoud aan de wasmachine. Al met al ben ik super tevreden!

Gerrit · 29 augustus 2012 at 15:05

De wasmachine gaf een foutcode welke niet in de handleiding stond vermeld. Even een belletje met Rob gepleegd en een foto van foutcode+type nummer gewhatsappt.
Rob kwam met het juiste onderdeel aan en binnen enkele minuten deed mijn machine het weer!
Perfect service van een perfect monteur!

Roel Brand · 28 augustus 2012 at 09:07

Onze eerste ervaring met Rob Marinus van Heerop Witgoedservice is uitstekend. Maandagmiddag een storing aan de wasmachine doorgegeven en dinsdagochtend vroeg al verholpen. Correcte kerel, snelle service, prima prijs.

Jolanda Haverkamp · 24 augustus 2012 at 14:54

Zo wat lekker snel! Even bellen en dezelfde dag is mijn droger gemaakt en draait weer. Goeie prijs, goeie service!

Peter Bakker · 22 juni 2012 at 14:32

Vanochtend heb ik 2 duidelijk rechter handen aan het werk gezien, ons probleem (verstopping/defect van vaatwasser) was binnen no-time verholpen. Dit was overigens de 2e keer dat Rob bij ons langs kwam, wat hij dik verdiend heeft door de 1e keer net zo snel een probleem met de combi-magnetron te verhelpen.

Multifunctioneel vakman, die tegen een schappelijke prijs kwalitatief hoog werk aflevert – en ook nog eens op korte termijn! Verder een spontane, vrolijke vent waardoor het absoluut geen straf is om Rob over de vloer te hebben.

Bij een volgende storing die wij niet zelf kunnen verhelpen bel ik Rob/Heerop 100% zeker weer.

Jolanda Geleijnse · 18 juni 2012 at 21:12

Een TOP monteur.Snel,vakkundig,goede service en gezellig!
Je kan hem altijd bellen en staat dan ook al klaar met raad en daad. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
Thanks Rob!!
Groetjes van Jolanda.

rené van de sanden · 25 mei 2012 at 09:36

Ik was ten einde raad. Het afpompen werkte niet meer. een dag voor het Pinksterweekend!
Niemand in de buurt ook de grote firma’s niet.
Toevallig zat ik op de site van Rob Heerop.
Ik belde hem met lage verwachting.
Hij stond mij vriendelijk te woord. Helaas kon hij niet direct komen. Als troost gaf hij mij in alle rust een geweldige tip, waardoor ik in mijn eentje het verstoppingsprobleem kon verhelpen.
Heel hartelijk bedankt Rob. Ik heb je telefoonnummer natuurlijk meteen opgeslagen. Met Pinksteren heb ik bij de BBQ een goed verhaal natuurlijk!
René van de Sanden, Heiloo

W.Goudsblom · 20 april 2012 at 10:51

Begin van de week storing gemeld aan Zanussi wasmachine.
Veel herrie bij het centrifugeren.
Lager stuk is de diagnose. Dit klopte.
Afgesproken Vrijdagochtend.
Afspraak prima nagekomen en machine netjes, vlug en deskundig gerepareerd.
Zeer tevreden. Kan iedereen aanbevelen.

Hennie · 29 maart 2012 at 21:37

Onze 11 jaar oude wasmachine wilde het water niet meer wegpompen. Via Google op de site van Heerop terecht gekomen en op zondagavond de storing gemeld. Maandagmiddag belde Rob dat hij dinsdag tussen 12.00 en 13.00 uur zou langskomen.
Dankzij zijn jarenlange ervaring had Rob de storing zó gevonden: een verstopte ontluchtingsslang. Daarna had hij de deur van de vaatwasser binnen vijf minuten opnieuw gesteld.
Rob, heel erg bedankt voor de snelle en vakkundige service!

Dennis · 28 maart 2012 at 13:07

Na een tip heb ik Rob vorige week gebeld en gemaild. Mijn wasmachine deed het niet meer na een blokkade van de trommel. Ik had eigenlijk al een dure monteur gebeld (van het merk zelf), maar ik kreeg van Rob een mailtje over hoe ik het zelf kon repareren. Simpel even zo’n 100 euro bespaard. Is er volgende keer iets mis dan weet ik wel wie ik eerst ga bellen!

Ton en Marja Wanders · 27 maart 2012 at 16:12

Eerst de vaatwasser kapot en daarna de combi-magnetron. De onderdelen moesten besteld worden en nu doet alles het weer. Professioneel, gezellig en zeer betaalbaar. Wij zijn super tevreden. Een aanrader.
Bedankt.

Michael C. · 28 februari 2012 at 16:18

Ik had een probleem met mijn wasmachine en kwam via google -> marktplaats -> hier op de site van Rob.

Rob kon de dag erna al langs komen en heeft snel mijn wasmachine gerepareerd.

Rob, je was snel, vriendelijk, professioneel, gezellig en erg goed betaalbaar. Voor iedereen een aanrader!

Bedankt Rob

Ton Blokdijk · 15 februari 2012 at 08:51

Beste mensen, ik had een probleem met mijn vaatwasser. Via internet aan Rob zijn adres gekomen. Stond versteld van zijn snelle en kordate en vakkundige optreden. Echt top. Machine draait weer naar volle tevredenheid. Verder heeft hij de inbouwvaatwasser er zodanig ingezet dat deze beter stond dan hij ooit stond. Ook het kastje ernaast even vliegensvlug in balans gebracht. Mocht ik ooit weer een probleem hebben zij het met mijn vaatwasser, droger, wasmachine dan weet ik wel wie ik moet bellen. Vriendelijke groet Ton Blokdijk

Peter Stavenuiter · 8 februari 2012 at 10:25

Vanmorgen 8 februari om 8.30 uur gebeld en om 9.00 uur was Rob er al mazzeltje want hij was toevallig in de buurt. Afwasmachine van Bosch was stuk, en Rob had in no time door wat er mis was. Rob is supersnel ondertussen kreeg hij veel telefoontjes maar er werd gewoon door gesleuteld. De inbouwmachine werd er uitgehaald en het euvel werd zeer snel verholpen, de vervangende delen werden uit de bus gehaald hij had het dus gewoon op voorraad. Al met al een half uurtje werk gehad dus supersnel. De machine draait weer als een tierelier en voor een hele redelijke prijs. Alle lof voor Rob

Roelof · 13 januari 2012 at 12:14

Mijn afwasmachine is weer prima gemaakt in heel korte tijd. Heel ervaren en vakkundig. Schappelijke prijs.

Theo Wijnker · 12 januari 2012 at 21:41

Wat een goede service heb jij geleverd Rob, helemaal TOP!! Voor het fixen van een kleinigheidje aan onze wasmachine rekende je helemaal NOP!! Zelfs geen voorrijkosten! Wij zullen je zeker aanbevelen bij onze familie,vrienden en kennissenkring!!
Nogmaals bedankt, Rob!! Met vriendelijke groet, fam. Wijnker

bert jan · 30 december 2011 at 17:45

Nieuwe vaatwasmachine is vakkundig geplaatst door Rob.
Hij heeft voor een heel schappelijke prijs al heel wat klussen gedaan.
Hij staat ook zeker in mijn mobiel, want als er wat gedaan moet worden bel ik hem en weet zeker dat het heel snel en goed geregeld wordt.

Rietveld · 22 december 2011 at 08:32

Snelle reacties en fantastisch geholpen. De Miele werkt weer als van ouds! Echt een aanrader een vakman!

Groet,
Ronald

Manja · 30 november 2011 at 15:31

Beste Rob,
Maandag gebeld dat mijn wasmachine het niet meer deed, woensdag draait de was weer volop.
In een woord: TOP! Waar ik met mn handen om in het haar zat, heb jij binnen 20 minuten gemaakt. Je wilde niet eens koffie!
Je bent heel profesioneel, en daarbij erg prettig in de omgang.
Ik ga Heerop witgoedservice zeker aanraden in mijn omgeving.
En de kosten: ik kan sinterklaas en kerst uitgebreid vieren, want het viel me alles mee.

Met vriendelijke groet, Manja

Peter Stet · 26 november 2011 at 17:20

Beste Rob,

Ik wilde graag een reactie neerzetten op je site maar daar moet je voor inloggen, hij accepteert alleen niet dat ik wil inloggen dus weet ik niet hoe ik een reactie moet geven. Inmiddels weet ik dat dit via marktplaats kan.

Hoe dan ook, ik wil laten weten dat ik heel tevreden ben met je wijze van werken en wat ik ervan heb gezien heb ik alle vertrouwen in het feit dat hij weer heel goed werkt. Ik heb het nog niet geprobeerd.

Je hebt kennis van zaken, je hebt snel door wat er aan de hand is en repareert daarnaast nog even snel mijn droogtrommel zonder daar kosten voor in rekening te brengen en geeft mij goede adviezen om een afwasmachine die veel lawaai maakt even met gootsteenontstopper aan te pakken. Het resultaat was een afwasmachine die geen geluid meer maakt.

Je snapt, ik ben een meer dan tevreden klant en kan iedereen deze monteur aanraden.

Rob houdt wel van een praatje en gezelligheid, ik heb mij ook nog reuze vermaakt met hem. Tip: niet teveel koffie schenken, is niet goed voor hem.

Vriendelijke groeten Peter Ste

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *